Бремонност

Дискусии за здравето и храненето на малките кокери

Бремонност

Мнениеот poli » Сря Авг 26, 2009 12:49 pm

моля ви някой да ми каже какво да правя когато почне да ражда ку4ето ми и какви са признаците че раждането ще настъпи след ден или след няколко часа?
poli

Re: Бремонност

Мнениеот krassy » Сря Авг 26, 2009 2:12 pm

И на мен ми беше много трудно, докато чаках да дойде този момент. В интерес на истината просто се усеща. Кучето започва да става неспокойно, да се крие под леглото, започва да диша наистина много тежко и учестено, сякаш й е изключително горещо. Мислих, че ще роди под леглото, но като започна самото раждане дойде при мен. Беше много уплашена от случващото се. Ако искаш пиши ми лично съобщение и ще ти дам скайп да ти разкажа всичко.
Ако кучето ти мисли, че си най-добрия на света, друго мнение не търси!
krassy

Мнениеот poli » Сря Сеп 02, 2009 3:36 pm

:) искам да ви се похваля моята малка принцеса вчера роди 5 малки бебчета :) и всичко мина всякаш го е правила и преди толкова сме щаслтливи а как си пази бебетата не дава на никой да седи при тех почва да ръмжи но на мен дава да ги пипам е малко ми ръмжи но то защото още не може да осъзнае какво й се случва :)
poli

Мнениеот Eleonora » Сря Сеп 02, 2009 6:17 pm

Много хубава новина.Да са ви живи и здравички и да им намерите най добрите домове на света с най любящите стопани :) А отностно пипането- Ти по добре не прекалявай хем да не изнервяш майката хем да не заразиш бебоците с някое вирусче :)
Eleonora

Назад към Здраве и хранене