Коя храна е най-здравословна за кокера?

Дискусии за здравето и храненето на малките кокери

Re: Коя храна е най-здравословна за кокера?

Мнениеот mirabella » Пет Апр 15, 2011 10:08 pm

Любимата храна на нашия Арчи е сварено пилешко месо и бульон. Купуваме му пилешки фенер и го обезкостявам. Просто ако знаете как му плющят ушите от кеф. Другото, което препоръча и доктора е телешки дроб. Той е евтин 2.50 кг. като му го сваря и нарежа на парчета - ихааа. Често вътре в бульона сварявам и малко ориз и 1-2 моркова. Нали все пак и витамини трябва да има
mirabella

Мнениеот ov4ekon4e » Сря Юни 01, 2011 2:09 pm

Mojat koker e o6te malak ,no kato 4eta vsi4kite tezi mnenija zapo4vam da se obarkvam i pritesnjavam za tova dali go hranja pravilno!
ov4ekon4e

Мнениеот TeDuJloHeC » Нед Юли 08, 2012 12:15 pm

Здравейте на всички,
нова съм тук. Преди около месец си взехме нашето сладурче Тара.Расте страшно бързо и с всеки изминал ден става все по-дива и енергична. Исках да попитам по колко пъти на ден и по колко грама трябва да я храним? Храня я 5 пъти дневно,като й слагам толкова гранулки,колкото да покрият дъното на купичката.Тя винаги иска още,но знам че символично за тяхната порода е да са лакоми и постоянно могат да ядат.Купувам и храната насипно от ветеринаря си и няма как да прочета на опаковката по колко грама реално трябва да й се дават дневно.Тя става на 2 месеца след 4 дни. Ще съм много благодарна за помощта.Хубав ден на всички! ;)
TeDuJloHeC

Мнениеот scuba » Пон Юли 09, 2012 8:18 am

TeDuJloHeC написа:Здравейте на всички,
нова съм тук. Преди около месец си взехме нашето сладурче Тара.Расте страшно бързо и с всеки изминал ден става все по-дива и енергична. Исках да попитам по колко пъти на ден и по колко грама трябва да я храним? Храня я 5 пъти дневно,като й слагам толкова гранулки,колкото да покрият дъното на купичката.Тя винаги иска още,но знам че символично за тяхната порода е да са лакоми и постоянно могат да ядат.Купувам и храната насипно от ветеринаря си и няма как да прочета на опаковката по колко грама реално трябва да й се дават дневно.Тя става на 2 месеца след 4 дни. Ще съм много благодарна за помощта.Хубав ден на всички! ;)

Ми питай ветеринаря :-) Всяка храна си има различни хранителни стойности и се дава в различни грамажи
scuba

Мнениеот TeDuJloHeC » Пон Юли 09, 2012 9:59 am

Здравейте,
благодаря за бързия отговор,ами значи ветеринаря ми е много добър,обръща много внимание на Тара,но като му казах,че го храня пет пъти на ден и му обесних по колко,той ми каза: "Амии даа",какъв отговор може да е това,много се притеснявам да не я прехраня,защото тя е страшно лакома,за това реших да драсна тук и да попитам. За първи път имам кученце и постоянно се притеснявам дали правя всичко както трябва,сигурно и някои други са се чувствали така :)
TeDuJloHeC

Предишна

Назад към Здраве и хранене