Празник на кученцето

Забавни истории, снимки и други

Празник на кученцето

Мнениеот RUDOLF » Пет Ное 27, 2009 9:36 am

Здравейте,

Бих искала да поставя следната тема тук във форума, защото мисля , че е доста интересна, та: каво подарявате на вашето кученце, когато има празник - месецеден( става на определен месец) или рожден ден :D Също така ми е любопитно какво лакомство подарявате по случай повода - има ли някакви видове кучешки сладкиши или дори торти? :lol: Ще се радвам на повече споделени отговори :P
RUDOLF

Re: Празник на кученцето

Мнениеот bella » Пет Ное 27, 2009 1:20 pm

На нашата Белла и взимам кучешки шоколад и някаква играчка. Винаги като получи нова, само на нея и обръща внимание и забравя за останалите :)
bella

Мнениеот xrisi95 » Пет Ное 27, 2009 1:30 pm

Ааа аз за рождения ден и направих торта :) подарих и играчки а за коледа и взех ролков повод,нова каишка,уших и яке :) Отделно като стана на 1 година и 6 месеца пак и направих торта и сега наскоро и направих още една,но само за десерт.Много им се радва.Само като я види и полудява за броени секунди вече го няма едното парче.Скоро и снимки ще пратя на другите две.Ето това и беше за рождения ден:
Изображение Изображение
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот RUDOLF » Пет Ное 27, 2009 3:19 pm

Сууупер хаха торта, а кажи тортата от какво беше - като за хора или с някакви специални кучешки храни? Защото , ако е била сладка торта за човеци :lol: това не е ли забранено за кучетата( сладкото имам в предвид), а ние всички много добре знаем колко много кученцата обичат забраненото сладко.И Bella , знаеш ли от кога търся кучешки шоколад, можеш ли да ми помогнеш - кажи на коя фирма е, предполагам трябва във всеки зоомагазин да се продават.Иначе аз също така правя - купувам винаги някакво масивно лакомство и нова играчка( днес взех един гумен паток - свирещ и в ярки цветове :lol: ) Дано му харесат,Рудолфчо става на 5 месеца днес :P
RUDOLF

Мнениеот xrisi95 » Пет Ное 27, 2009 4:12 pm

Ааа не не тортата е кучешка :D при нас сладкото е забранено.Значи тя е направена от блатове за пици.Отгоре изсипах бульон от мръвки върху единия блат и от горе върху мръвките направих кремче и ги полях.После сложих втория блат и направих същото както с първия и отгове сложих третия блат.Върху третия изсипах крема и тръгнах да мажа да стане гладко отгоре (нещо не ми се получи защото трябваше да разбия крема а аз не го направих и имаше буци).После сложих малко крем в друга чашка и малко сладкарска боя и стана такъв цвят розово и направих щампа на американски кокер (но и той не ми се получи много) и в едно найлонче исипах крема и тръгнах да запълвам щампата.После написах ЧРД и окрасих с кокалчета и сложих свещичка,оставих я в хладилника и готово.С голямо удоволствие си я хапваше и котките ми много я харесаха чак не можех да повярвам.Това ми беше първия опит и мисля като за първи опит,че стана супер :P
Последна промяна xrisi95 на Вто Мар 30, 2010 5:56 pm, променена общо 1 път
xrisi95

Мнениеот RUDOLF » Пон Ное 30, 2009 4:26 pm

добре, а кремът не е ли сладък и вреден? иначе звучи страхотно.предполагам , че не е останала дълго в хладилника :lol: аз мисля , че уцелих 6-ца с това свирещо пиле, което подарих в Петък на Рудолф - направо не го оставя , само дето от това свирене можеш да откачиш , но пък ми е много сладко като гледам как си го мачка и свирка :P имаме и свирещ кокал, но сякаш пилето( което е във всевъзможни ярки цветове) доста повече го привлича :shock: мисля , даже съм му обещала :lol: сега за Коледа да му купя червено костюмче, а може и рогца ,нали все пак е Рудолф - коледният елен хахахахахх
RUDOLF

Мнениеот xrisi95 » Пон Ное 30, 2009 8:06 pm

ами отзад пишеше че няма захар апък и на вкус беше така :D някой имат други нямат зависи от марката.
xrisi95

Мнениеот xrisi95 » Съб Яну 02, 2010 4:06 pm

xrisi95 написа:Ааа аз за рождения ден и направих торта :) подарих и играчки а за коледа и взех ролков повод,нова каишка,уших и яке :) Отделно като стана на 1 година и 6 месеца пак и направих торта и сега наскоро и направих още една,но само за десерт.Много им се радва.Само като я види и полудява за броени секунди вече го няма едното парче.Скоро и снимки ще пратя на другите две

ето и обещаните снимки.Тортите станаха три с тази на нова година :)
Изображение
Изображение
тази е от нова година ;)
Изображение Изображение
xrisi95

Мнениеот bebeto » Вто Мар 30, 2010 7:52 am

e kak ku4eto ti e qlo sladko i soleno :D
bebeto

Мнениеот xrisi95 » Вто Мар 30, 2010 2:37 pm

bebeto моето куче ли как е яло сладко и солено?
Ако става въпрос за мен мисля че сам написала че в тортата няма захар!
и моля те пиши на кирилица ;)
xrisi95

Следваща

Назад към Забавни