Аз мога само да чукам на дърво,защото Лейди учудващо остави непокътнати мебелите,кабелите и всичко така примамливо за нея .Интересното при нас е че когато няма никй в къщи тя си спинка.Винаги като ни посреща на вратата е топличка и прозяваща се.Но тя пък измисля други щуротии.За една година успя да изяде над 10 чифта домашни чехли,1 чифт скъпи чисто нови маратонки,1 дузина тоалетна хартия ,и над 10 стека с цигарени кутийки(който краде от масата само да ги забравим и ги оглозгва така че цигарите в повечето пъти са здрави а кутията на милиони парченца) и около 5 възглавници .

:):) Като цяло това са бсе неща които могат да се сменят и аз съм доволна че не оглозгва съсъ същия интерес примерно краката на масата,дивана,секцията и т.н защото щеше да ни излезе доста солено.
Сега се сещам,редовната щуротия на Лейди да прави "Бягство от затвора"(ние така го наричаме).Само дебне някой да се заплесне на входната врата и се промъква и изчезва.После голямо гонене пада

:):)
Ако забравим вратата на банята отворена обвива целия апартамент в тоалетна хартия

:):) А после прави сняг от нея

:):)