от mamamaya » Съб Мар 06, 2010 9:41 pm
Нашият Роки ни го подариха приятели - отгледан и възпитан, на 4 години. Няма да забравя първия ден, когато го взехме - не знам по каква причина, толкова ме хареса, че реши че съм неговата кучка! То не беше скачане, то не бяха мераци. На другия ден целите ми крака бяха в синини /ама мноого големи/. Всичко това се случи на вилата. А вечерта, покрай скарата замириса на говежди л.... Тогава още не знаех, че кокерите се маскират, овъргаляйки се целите /особено ушите/, за да не ги подушат патиците ..... нали сме ловна порода!!!
А в къщи, обича да си открадне нещичко и да си го ПАЗИ! с ръмжене и не дава да припариш до него. Ето списък на трофеите му: станиолче от шоколад, найлонова торбичка - направи я на парченца, червена люта чушка! един търлък, гиричка - 1 кг, а когато му даваме кокалчета - за 1 час го затваряме в стаята му, понякога и цяла нощ! Разбираме го!
Последното му "пазене" беше фолио от фурната със изкипял сладкиш /това е друга история/... Отказа се от разходката! Ръмжи и гледа страшно. Чак на другата сутрин пожела да остави трофея. Сега се сещам, че ОТДАВНА НЕ Е ПАЗИЛ НИЩО. Какво ли ще му хареса???