Пакостите на нашето куче

Забавни истории, снимки и други

Re: Пакостите на нашето куче

Мнениеот siat » Вто Авг 25, 2009 11:34 am

Арън също е голям крадец.Едвам опазваме масата от него , но снощи успя да докопа само една кукучка от маслина и цяла вечер игра с нея.Освен това си навира муцунката в съдомиялната и облизва мръсните вилици и лъжици , заради него започнах да мия на ръка ножовете.
siat

Мнениеот poli » Сря Авг 26, 2009 12:36 pm

Здравейте и от мен! така като ви чета историите ами тя моята киара е ангелче в сравнение с вашите "деца" тя нито чехли дъвче нито от масата краде не пиша не ака в къщи... само дето проблема става много голям като остане самичка тогава правим големи бели... веднъж я оставих сама но преди тожа прибрах всичко що може да докопа и изяде но наща принцеса намериля някакав плик и като се прибрах какво да видя коридора и кухнята (понеже там стои когато е сама) в мънички парченца хартия :D ооо и за друго се сетих изяде ми учебника а трябваше да уча за изпит и пак остана сама и го набарала и половината беше изяден :D но аз пак си взех изпита :P :D
poli

Мнениеот ilussion94 » Пон Авг 31, 2009 2:51 pm

Олее, моя Мъро е голям беладжия. Случвало ми се е да ми бяга един-два път докато го разхождам. Един път му се карам след като е избягал и го прибирам към вкъщи. И да вземе на инат да ми се изсере в обувката :oops: Какво ли си е мислил :?: Сигурно си е мислел "Върнах ли ти гоооооооо" :lol: :x
ilussion94

Мнениеот RAMONA » Съб Сеп 05, 2009 9:24 pm

Хаха......... Ние ядем лук. Надуши ли лук около него и започва да го търси, да рови. Открие ли го, последиците са жестоки хахха....... голямо чистене пада.
Кокерът е малко кученце,
но с дълги уши,
Има палаво дупенце
и прави много бели.
Може да е непослушко,
но ми е един, любим,
може да е неполсушко,
но ми е незаменим.
RAMONA

Мнениеот suzidog » Пон Сеп 07, 2009 8:00 pm

винаги когато излизам някъде сузана
започва да ми яде обувките :D а когато вече съм навън тя драска
по вратата :lol:
suzidog

Мнениеот suzidog » Вто Сеп 08, 2009 7:22 pm

моята сузи винаги като излизам ми яде обувките и като я оставим сама
започва да
драска по вратата и да яде всичко :!: :D
suzidog

Мнениеот bella » Вто Сеп 29, 2009 7:16 am

Нашата Белла, постоянно си краде нещо и го пази. Един от последните и номера е да издебва пералнята преди пускането на дрехите за пране и измъква някои чорап докато е отворен люка :D
bella

Мнениеот mamamaya » Съб Мар 06, 2010 9:41 pm

Нашият Роки ни го подариха приятели - отгледан и възпитан, на 4 години. Няма да забравя първия ден, когато го взехме - не знам по каква причина, толкова ме хареса, че реши че съм неговата кучка! То не беше скачане, то не бяха мераци. На другия ден целите ми крака бяха в синини /ама мноого големи/. Всичко това се случи на вилата. А вечерта, покрай скарата замириса на говежди л.... Тогава още не знаех, че кокерите се маскират, овъргаляйки се целите /особено ушите/, за да не ги подушат патиците ..... нали сме ловна порода!!!
А в къщи, обича да си открадне нещичко и да си го ПАЗИ! с ръмжене и не дава да припариш до него. Ето списък на трофеите му: станиолче от шоколад, найлонова торбичка - направи я на парченца, червена люта чушка! един търлък, гиричка - 1 кг, а когато му даваме кокалчета - за 1 час го затваряме в стаята му, понякога и цяла нощ! Разбираме го!
Последното му "пазене" беше фолио от фурната със изкипял сладкиш /това е друга история/... Отказа се от разходката! Ръмжи и гледа страшно. Чак на другата сутрин пожела да остави трофея. Сега се сещам, че ОТДАВНА НЕ Е ПАЗИЛ НИЩО. Какво ли ще му хареса???
mamamaya

Мнениеот djekikokera » Сря Юли 21, 2010 11:31 am

Пакостите които е правил кокера ми не са големи. Той яде хартия и салфетки, гризе чехли и драска по вратата. Най-голямата беля която е правил е когато сабори покривката на земята а на нея имаше каничка с кафе. :P :P :P
djekikokera

Мнениеот KRASIMIRAPENKOVA » Сря Авг 11, 2010 7:53 am

Здравейте приятели собственици на кокери.А вашият кокер отваря ли хладиника ? МОЯТ ДА! Дърпа с лапа упорито икато го отвори знаете къкво се случва,изяжда например сиренето.Н Е ЗАЩОТО Е ГЛАДЕН А ЗАЩОТО Е ЛАКОМ.НАЙ - МНОГО ОБИЧА ДА ЯДЕ СУТИЕНИТЕ МИ, ТЯХ ГИ НАМИРА БЕЗПОГРЕШНО ДОРИ И В ТЪМНОТО. ЗА БЕЛИ НЯМА РАВЕН НА СЕБЕСИ ИЗЯДЕ КЪЩАТА МИ,НО АЗ ПАК СИ ГО ОБИЧАМ И МУ ПРОЩАВАМ. :)
KRASIMIRAPENKOVA

ПредишнаСледваща

Назад към Забавни