Пакостите на нашето куче

Забавни истории, снимки и други

Re: пакостите на нашето куче

Мнениеот erora » Сря Юни 17, 2009 5:07 pm

Веднъж Рекси беше сам самичък (но не съвсем за компания му беше нашата котка),а ние с мама се разхождахме няколко часа.Като се пребираме какво да видим Рекси е намерил 3 ролки тоалетната хартия и ги разкъсал трите на маки парченца из цялата къща! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
erora

Re: Пакостите на нашето куче

Мнениеот siat » Пон Авг 03, 2009 12:59 pm

От една седмеца вече акаме и пикаме и вътре , но и вън.В събота Арън за първи път ака на терасата и да не забрави му оставих едното ако да стои. И вчера излезам на терасата да простирам дрехи и той смен , по едно време изчезна като пършинг. Влизам в хола и какво да видя - вкарал вътре вече почти изсъхналото ако и се изпикал до него , а отгоре на всичко и чака за наградка / кучешка бисквитка във форма на кокалче /.Беше много смешен милия !
siat

Мнениеот Backo » Съб Авг 08, 2009 8:52 am

Не е точно последната , но за момента е единствената пакост на Сузи , за която се сещам :lol: ("много сме послушни") . Бяхме оставили въпросният ми домашен любимец сам вкъщи.Креватчето й е в коридода , където се намира и хладилника, а до машината баща ми беше оставил 1-2 литровки бира , която няма да пояснявам каква е . Така де остана сама вкъщи , а като се прибрахме какво да видим....?!?!?! Въпросните бири на земята в центъра на коридора , а едната дори беше пробите от малките зъбки на Сузи. А какво правеше тя като влязох?!!?!? Ближеше излятата бира :lol: :lol: :lol: :lol:
Backo

Мнениеот LStaley » Сря Авг 12, 2009 9:22 pm

Фори си пие бира от малък :)
Пробвал съм го и много обича.... но не му даваме (много) :) разбира се!
LStaley

Мнениеот Backo » Пон Авг 17, 2009 9:55 am

То и Сузи много обича биричка ( на мене се е метнала :lol: ) и бяло винце си пийва м/удругото
Backo

Мнениеот freezy » Вто Авг 18, 2009 1:54 pm

По отношение на бирата и ние сме в отбора. Даже понякога ме издебва да не гледам и си завира муцуната в чашата. А иначе последното, което изяде (оня ден) е кабела на адаптера на лаптопа. Другите неща срещнали се със зъбите й са едно парче ламперия, няколко пвц перваза заедно със ъглите (непрекъснато ги сменям добре, че имам резервни все още), а вчера глътна цяло метално копче. Цветята ги нямаме за нищо, все едно е тревата на вън.
freezy

Мнениеот sweety94 » Вто Авг 18, 2009 8:11 pm

Ричи прави бели постоянно-даже понякога не му се впечатлявам,защото на него това му е ежедневие! :lol: Най-странното и гадно нещо стана на една разходка-разхождаме си се ние и изведнъж той започна да се присвива да прави някви странни движения...и повърна чорап!Представяте ли си как е глътнал чорап,защото аз все още не мога!А относно бирата,още не е пълнолетен,като стане на 4 месеца тогава! :lol: :lol: :lol:
sweety94

Мнениеот krassy » Пет Авг 21, 2009 2:44 am

Е, какво да ви кажа, аз вече си купих ново зарядно за лаптопа, защото след зъбите на Карина, старото взе, че гръмна като го включих. Обаче сега след бременността е станала много послушна. Единственото е, че започна да краде домашните чехли и да ги крие под леглото.
Ако кучето ти мисли, че си най-добрия на света, друго мнение не търси!
krassy

Мнениеот bella » Вто Авг 25, 2009 7:36 am

Нашата Белла почти всяка вече си пази по нещо. Най-предпочитани са забравените и безконтрол чехли. Никога не им прощава :). Понякога ги събира по 2-3 и си ги пази, все едно е цяло котило :)
bella

Мнениеот LStaley » Вто Авг 25, 2009 8:44 am

Фори си открадна цяла пилешка пържола от масата и после имаше СТРОГИ наказания... цял ден не му обръщахме винимание, всико по протокол и на следващия ден беше ангелче :)
LStaley

ПредишнаСледваща

Назад към Забавни