Веднъж Рекси беше сам самичък (но не съвсем за компания му беше нашата котка),а ние с мама се разхождахме няколко часа.Като се пребираме какво да видим Рекси е намерил 3 ролки тоалетната хартия и ги разкъсал трите на маки парченца из цялата къща!
От една седмеца вече акаме и пикаме и вътре , но и вън.В събота Арън за първи път ака на терасата и да не забрави му оставих едното ако да стои. И вчера излезам на терасата да простирам дрехи и той смен , по едно време изчезна като пършинг. Влизам в хола и какво да видя - вкарал вътре вече почти изсъхналото ако и се изпикал до него , а отгоре на всичко и чака за наградка / кучешка бисквитка във форма на кокалче /.Беше много смешен милия !
Не е точно последната , но за момента е единствената пакост на Сузи , за която се сещам ("много сме послушни") . Бяхме оставили въпросният ми домашен любимец сам вкъщи.Креватчето й е в коридода , където се намира и хладилника, а до машината баща ми беше оставил 1-2 литровки бира , която няма да пояснявам каква е . Така де остана сама вкъщи , а като се прибрахме какво да видим....?!?!?! Въпросните бири на земята в центъра на коридора , а едната дори беше пробите от малките зъбки на Сузи. А какво правеше тя като влязох?!!?!? Ближеше излятата бира
По отношение на бирата и ние сме в отбора. Даже понякога ме издебва да не гледам и си завира муцуната в чашата. А иначе последното, което изяде (оня ден) е кабела на адаптера на лаптопа. Другите неща срещнали се със зъбите й са едно парче ламперия, няколко пвц перваза заедно със ъглите (непрекъснато ги сменям добре, че имам резервни все още), а вчера глътна цяло метално копче. Цветята ги нямаме за нищо, все едно е тревата на вън.
Ричи прави бели постоянно-даже понякога не му се впечатлявам,защото на него това му е ежедневие! Най-странното и гадно нещо стана на една разходка-разхождаме си се ние и изведнъж той започна да се присвива да прави някви странни движения...и повърна чорап!Представяте ли си как е глътнал чорап,защото аз все още не мога!А относно бирата,още не е пълнолетен,като стане на 4 месеца тогава!
Е, какво да ви кажа, аз вече си купих ново зарядно за лаптопа, защото след зъбите на Карина, старото взе, че гръмна като го включих. Обаче сега след бременността е станала много послушна. Единственото е, че започна да краде домашните чехли и да ги крие под леглото.
Ако кучето ти мисли, че си най-добрия на света, друго мнение не търси!
Нашата Белла почти всяка вече си пази по нещо. Най-предпочитани са забравените и безконтрол чехли. Никога не им прощава . Понякога ги събира по 2-3 и си ги пази, все едно е цяло котило
Фори си открадна цяла пилешка пържола от масата и после имаше СТРОГИ наказания... цял ден не му обръщахме винимание, всико по протокол и на следващия ден беше ангелче