Пакостите на нашето куче

Забавни истории, снимки и други

Пакостите на нашето куче

Мнениеот xrisi95 » Съб Апр 18, 2009 8:22 am

Вики веднъж като беше по-малка я бях оставила в банята докато имахме гости защото като види хора и полудява.Като си тръгнаха видях ъглите на вратата изръфани и се вижда един нос :D
Веднъж беше изръфала дистанционното и телефона.
След като се прибрах от вън видях 6 плюшини играчки изръфани и наоколо беше всичко във вътрешността им.
Дядо и направи дървено легло и вътре с мекичко и за 1 седмица вече нямаше мекичко и ъглите на леглото бяха изръфани.
Чаках на асансьора да излезем и тогава вратата на съседите се отвори за да излизат и от там се подаде котката им и Вики като я видя като дръпна и ми се оскубна и познайте :lol:
За момента се сещам това но сигурно има още много които забравям :D
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Re: пакостите на нашето куче

Мнениеот Eleonora » Съб Апр 18, 2009 11:24 am

Аз мога само да чукам на дърво,защото Лейди учудващо остави непокътнати мебелите,кабелите и всичко така примамливо за нея .Интересното при нас е че когато няма никй в къщи тя си спинка.Винаги като ни посреща на вратата е топличка и прозяваща се.Но тя пък измисля други щуротии.За една година успя да изяде над 10 чифта домашни чехли,1 чифт скъпи чисто нови маратонки,1 дузина тоалетна хартия ,и над 10 стека с цигарени кутийки(който краде от масата само да ги забравим и ги оглозгва така че цигарите в повечето пъти са здрави а кутията на милиони парченца) и около 5 възглавници .:):):) Като цяло това са бсе неща които могат да се сменят и аз съм доволна че не оглозгва съсъ същия интерес примерно краката на масата,дивана,секцията и т.н защото щеше да ни излезе доста солено.:)
Сега се сещам,редовната щуротия на Лейди да прави "Бягство от затвора"(ние така го наричаме).Само дебне някой да се заплесне на входната врата и се промъква и изчезва.После голямо гонене пада :):):)
Ако забравим вратата на банята отворена обвива целия апартамент в тоалетна хартия :):):) А после прави сняг от нея :):):)
Eleonora

Мнениеот Backo » Съб Апр 18, 2009 11:39 am

Здравейте.
За 2 месеца сне нямали кой-знае колко щуротии , но естествено има такива :D . Пример:
1.Имам палма в моята стая , но е голяма , за да се сложи някаде на високо и седи на земята. Познаите..... остана бяс пръс.....изяде я :lol:
2.Да не казвам за чехлите , че лошо ми става :lol:
3.Докато се разхождаме след дъжд най-любимото нещо на Сузи е да скача в локвите :x
4.Пригриза лайсните на шкафчетата ни за обувки в коридора :|
Може да има и още , но за сега не се сещам.

Поздрави! ;)
Backo

Мнениеот xrisi95 » Съб Апр 18, 2009 11:44 am

Оооо забравих за кабелите и чехлите.Кабела на хладилника но за огромно щастие явно от дърпане е измъкнала щепсела иначе щеше да стане беля.Като се прибрахме го видяхме на пърченца :D Обича да си легне на леглото ми и като се махна от стаята да захапе една чехла и да тръгне да я мята и яде а аз после се чудя защо има дупки и зъби по долната част :D
Като се приберем от вънка и особено като е кално просто ми е голям проблем.Пребирам се и като се изтръска ама не вънка а вътре и като тръгне да бяга аз се мъча да я удържа с каишката.
xrisi95

Мнениеот Backo » Съб Апр 18, 2009 11:47 am

Ама то не е като при мене . След като минем през всички възможни локви и сме максимално кални и се приберем да почнем да се въртим по гръб :lol: :lol: .
А сега се сетих , че ми беше набарала 1 като кремче , само че беше за премахване на пъпки :) . Въпросното кремче беше много на високо , но явно е паднало и му беше разказана играта :D . Когато взех да се намажа течността започна да излиза от дупките , а не от гърото на тубичката :lol: :lol: :lol:
Backo

Мнениеот Eleonora » Съб Апр 18, 2009 12:36 pm

Олеее истински купон :):):) .Аз вече бях забравила за нашата палма но вие ме подсетихте.И ние имаме една палма и свеки ден оставаше без пръст.Карах се на Лейди ,какво ли не правих но накрая се наложи да я качим не един стол(поне можехме това да направим)Обаче есента като дойде време да прибирам палмата,вътре вече не може на стол и познайте-в целия хол пръст.А и доста други цветя пострадаха в онези буйни младежки месеци:):):).Но след 6-7 мия месец спря да ги закача.
Eleonora

Мнениеот xrisi95 » Съб Апр 18, 2009 1:02 pm

:D много ми е смешно като си го представям :D
xrisi95

Мнениеот bella » Вто Апр 21, 2009 9:18 pm

Благодарение на нашата Белла, станахме специалисти по обезопасяване. Един път да пропуснем да приберем нещо тя винаги до докопва :). Като малка често съсипваше матраци като ровеше в тях или ядеше балатума. Да не говорим и как си отваря шкафовете и си вади каквото си иска, за това сега те нямат дръжки, чрез които да ги отваря ;)
bella

Мнениеот xrisi95 » Вто Апр 21, 2009 9:32 pm

Оооо забравих да кажа и за тапетите и за възглавниците :lol: Пребирам се и гледам перца летят из детската :D Скъса ми и много чорапи.Аз обичам да търси нещо и тя си има един чорап и като и го скрия в други чорапи или някъде из стаята тя го търси и го намира и затова като види чорап и очите и стават като палачинки.Мисли си че ще играем :D
xrisi95

Мнениеот Eleonora » Сря Апр 22, 2009 12:12 am

Хаха :) :) :) Да ви кажа наи-новото в нашите пакости.Днес една приятелка дойде на гости и беше донесла 3 портокала да си хапнем.Обелихме ги и в сладки приказки хапнахме едно две парченца ,дадохме едно и на Лейди,но се присетихме да проверим нещо на компютъра който е в другата стаяяя.И понеже при всяко напускане на хола следват куп процедури,едната махна цигарите,другата премести яйцата,поприбрахме всичко и отидохме.Връщаме се и пак сладки приказки,но по едно време приятелката ми нещо гледа странно,и ме пита кога съм успяла да изям всичките портокали,а в чинията едно праченце останало,а аз още по изненадана се позамислих...но определено нито аз нито тя бяхме го направили.Поглеждам Лейди,а тя "ни портокали яла ни мерисала" :) .Кога успя така и не разбрхме,понеже беше почти през цялото време при нас,но поне беше оставила едно парченце.Така се посмяхме.Сигурно е яла,яла и си е мислила" ще им оставя по едно парченце,достатъчно им е",но после е размислила "Айде и едно ще им стигне " :D :D :D
Eleonora

Следваща

Назад към Забавни