какво мислите?

Забавни истории, снимки и други

какво мислите?

Мнениеот ka737o » Сря Дек 15, 2010 2:20 pm

Отблизо » Кучета » Агресивни породи кучета

- Кокер шпаньол - податливи са на генетично заболяване, известно като "синдром на яростта". Изразява се в спонтанно и непредизвикано насилие не само към непознати, но и към членове на семейството. Не е лечимо и на много стопани се налага да приспят любимците си. При първи забелязани симптоми, кучето трябва да се заведе на ветеринар, за да се установи дали не страда от тази болест. :|

какво мислите?
Кучето-най вярното четириного
ka737o

Re: какво мислите?

Мнениеот ka737o » Сря Дек 15, 2010 2:29 pm

ние рядко имаме такижа проблеми ,а незнам завас
Последна промяна ka737o на Сря Дек 22, 2010 2:35 pm, променена общо 1 път
Кучето-най вярното четириного
ka737o

Мнениеот xrisi95 » Сря Дек 15, 2010 3:22 pm

Това за кокерите едва ли е истина :lol: тези милички създания...
Някъде бях чела една статия за тези "злобни кокери" :lol: В нея пишеше,че черните били по-злобни.Доста се смях :D .Сигурно е било писано от някой с болен мозък!
Мисля,че всеки както се обучи кучето така ще бъде ;) .
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот Niki » Пон Дек 12, 2011 7:12 pm

Здравейте. Това с "лошите" породи е абсолютна глупост според мен, не само за кокерите, а по принцип. Аз лично от както се помня сме имали поне 7-8 кучета. Просто кучето трябва да е наясно кой командва и да си знае мястото. Тогава всичко е наред. В момента отглеждаме на село в двора някакво овчарско куче, доста едро и силно, ще повали мъж с лекота ако му скочи, но много добре знае кой е шефа и като му свирна каца пред мен с покорно наведена глава и чака да го погаля по грамадната глава - вида му е иначе доста стресиращ, а и дълбокия и мощен лай държи на далеч хората :)
А иначе сега за пръв път имаме куче в апартамента, естествено кокерче :)
Той е едва на два месеца и с гордост мога да каже, че знае да сяда и вече инцидентите с хигиената са малко - банята е неговата територия :)
Niki

Назад към Забавни