За рожденния ден моя приятелка направи на кокер си торта.Не беше вкусна за нас,но за кучето и беше нещо божествено.Тортата беше изядена за минути.Ще ви трябват: 1.три блата за пица 2.едно пакетче крем на dr.Oektr(БЕЗ ЗАХАР) 3.бисквити за кучета 4.оцветител(по ваш избор за цвят) 5.нишесте рецепта: Върху първия блат изсипвате една час от направеното от вас кремче.След това правите същото с втория блат.Върху третия блат изсипвате направеното от вас нишесте(оцветено).Върху нишестето нареждате бисвитките.След като сте направили всичко сложете тортата в хладилника да се стегне и готово.Имате много вкусна торта.
И аз правя така тортите но за да е по-вкусна слагам кучешка консерва или мръвчици между първия и втория блат и между втория и третия.Само с кремчето мисля че няма да им е вкусна.Само заради блатовете и бисквитките да я изпапкат най-много.
Кучето е най-добрия приятел на човека! ●๋: {Вики} ●๋:
Хора, не превръщайте кучетата си в болнави куклички... Какво да е вредното на пастета за едно куче?!? А и наистна отделно си продават кучешки пастет, които няма разлика с човешкия завършил съм Университет по Хранителни Технологии - Пловдив и знам как се прави пастета Това е куче подяволите, единственото от което трябва да го пазите е сладко, алкохол и подправки...