Здравейте ! Съгласна съм, че това са кучета, ама няма начин да не се притесниш, пък и това е мойто куче все пак не е приятно. Айра сутринта се събуди с отток на лявото око и на муцунката. Естествено я заведох на доктор, ваксините отдавна са й бити така, че не е от това. Доктора каза, че е алергична реакция от ухапване или от комар или от паяк. Аз по принцип непрекъснато включвам райд по простата причина, че непрекъснато ме хапят комари. И трябва да Ви кажа, че гледката не е много хубава. Биха й противоалергична инжекция и чак към 14 часа започна да й спада оттока, като ми каза че може да падне към гушата. Естествено ми предложи един spot-on Stronghold за профилактика от ДИРОФИЛАРИОЗА, което е нещо ужасно. Не че било това, но е за профилактика. Един от многото продукти срещу бълхи. Ето Ви линк : http://my-vet-trade.com/download/stronghold.pdf. Предполагам всички знаете че цените варират според килограмите и не е толкова евтино, горе долу като Fronline и трябва да се капе до октомври. От друга страна ми е любопитно защо ги казват тия работи когато нещо се случи. Поздрави !