В тази тема надявам се притажателите на кокерчета, да споделят и препоръчат опита си с добри лекари и клиники в различните градове и София. В момента и аз се интересувам от лекар, който да е добър разбира се и да стане личния лекар на Фори Благодаря на всички предварително
В Плевен ходим на Неофит Рилски в клиниката,но ние и без това нямаме много голям избор май.Като цяло съм доволна,до сега за каквото съм водила Лейди са ми го правили,но все пак не знам за по сериозни неща как са,дано не ми се налага и да разбирам
Аз съм от София и ходим във ВАСВЕТ м ж.к."Младост" 2 на последната спирка на автобус 306 и мога да кажа, че засега съм доволна. Все пак сме още на пет месеца, пък и по-добре да не ходим често. Това е клиника със магазин http://vasvet.50webs.com/. Сигурно има доста други но специално на мен това ми е близо и съм доволна от отвошението на персонала. Почти непрекъснато даже пазарувам от там храна.
Преди малко се върнахме от Младост 1А, в клиника Анимо, независимо че имаше доста пациенти (и то разнородни) мога да кажа, че отношението и грижите които се положиха за малкия Христофорчо (лекарите много се засмяха на това име) беше супер. Мисля да продължа да ходим там