А мога ли да го изкъпя още като е на 47 дни... защото има специфична миризма от котилото където е бил...? И най-вече ако мога да ми дадете някакви съвети за шампоани и техники
Ами и моята имаше една специфична миризма и аз я къпех даже понякога и всеки ден с шампоан BIOZOO независимо, че беше януари и беше доста студено. Пази му ушичките да не влиза вода. Иначе предполагам си прочела другите мнения.
Зада не отварям нова тема ще пиша в тази, защото е подобна... Сега след 1 седмица отиваме на море, предпоплагам Христофор няма да мога да го изкарам от водата Някакви съвети за "С КУЧЕ НА МОРЕ", че ще ни е за сефте
Искам да ви попитам, след колко месеца може да изкъпя малчото? В момента е почти на два месеца. Благодаря предварително.
Кокерът е малко кученце, но с дълги уши, Има палаво дупенце и прави много бели. Може да е непослушко, но ми е един, любим, може да е неполсушко, но ми е незаменим.
Кокерът е малко кученце, но с дълги уши, Има палаво дупенце и прави много бели. Може да е непослушко, но ми е един, любим, може да е неполсушко, но ми е незаменим.
Фреди го къпем на две седмици веднъж - ако имах повече време щеше и по-често да е, защото накрая вече понамирисва а да ви питам - вашите кокери страх ли ги е от водата?? че фреди е плашлив все още
deskata едно куче не трябва да се къпе толкова често... А за страха от водата -Вики много я е страх.Не я бях къпала от 3 месеца а само със специални кучешки мокри кърпички я минавах и днес като видя че пълна ваната и полудя а после сушенето едвам го изтърпя
Кучето е най-добрия приятел на човека! ●๋: {Вики} ●๋: