oldspice66 написа:И ние ползваме препарат профилактично. За сега не сме имали проблем и се надявам да нямаме.Ветеринаря ни каза, че един път на 30 днеа е достатъчно. Предупредиха ме да не му бъркам с клечки в ушите, понеже препарата изчиства секрета и излиза когато кучето си тръска главата. Препаратът е Епи-Отик струва оклоло 12 лв.
xrisi95 написа:oldspice66 написа:И ние ползваме препарат профилактично. За сега не сме имали проблем и се надявам да нямаме.Ветеринаря ни каза, че един път на 30 днеа е достатъчно. Предупредиха ме да не му бъркам с клечки в ушите, понеже препарата изчиства секрета и излиза когато кучето си тръска главата. Препаратът е Епи-Отик струва оклоло 12 лв.
На самата тубичка на епи отик пише че 1-2 пъти седмично трябва да се слагат по 4-5 капки в ушния канал.А това което ви е казал ветеринаря не ми харесва.И още на шишенцето пише вътрешността на ухото да се почисти с памучен тампон и задължително трябва да се масажира основата на ухото.Когато кучето си тръска главата капките излизат а не влизат навънтре в ушния канал и ако не се почисти вътрешността на ухото когато излизат капките козинката на ушите отвътре става мазна.
Мисля че ветеринаря Ви не си е направил труда даже да прочете дозировката и приложението на Епи Отик.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта