моля ви за мнение!!!

Въпроси към нашия онлайн ветеринарен лекар

моля ви за мнение!!!

Мнениеот denica » Вто Сеп 13, 2011 1:13 pm

Здравейте,преди няколко дни си намерих едно кокерче на улицата и си го прибрах.Според мен е най-много на годинка,защото като пишка не вдига крачето(момченце е)има си нашийник и пише,че е ваксинирано,мн е добричко,дори има навици,само,че не иска да яде нищо,какво ли не пробвах абосолютно всичко ми отказва.Например тази сутрин му направих три различни неща и всичко ми отказа,язяде само 3 малки парченца кашкавал.Инче е мн игриво ии любвеобвилно.Въпроса ми е дали отказва да яде защото е на ново моясто и все още е оплашено от новата среда или има някакъв здравословен проблем.Не съм го водила на ветеринар още,защото беше оплашено и исках няколко дни да се посъвземе малко и след това да го отведа.Знам,че утре като го аведа на цялостен преглед доктора може би ще каже каква е причината,но реших да поискам мнение и от вас!!!!Благодаря предварително Забраих да попитам как научихте кучетата ви да ходят спокойно на каишка,като изкарам кучето навън ии се дърпа,ще скъса още малко цялата каишка изобщо не желае да ходи нормално :shock: :?
denica

Re: моля ви за мнение!!!

Мнениеот xrisi95 » Чет Сеп 15, 2011 10:55 pm

Как така сте намерили кокер на улицата? :shock: и сте го прибрали...
Още повече,че има и нашийник.Сигурно в момента го търсят неговите стопани и ронят милиарди сълзи за това,че са загубили своето любимо същество.На ново място е,страда за стопаните си,нормално е.
Кокерите са кучета компаньони и се привързват страшно много към стопаните си.
Проверете дали кучето има чип и моля Ви се потърсете неговите стопани!!!
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Назад към Онлайн лекар