тумор на млечната жлеза

Въпроси към нашия онлайн ветеринарен лекар

тумор на млечната жлеза

Мнениеот kravaj4o » Вто Окт 19, 2010 10:32 am

Здравейте,

кокерът ми се казва Бети , и е вече на 16години.Преди около 6 месеца забелязах бучка, колкото лешник на коремчето.За съжаление , не му обърнах достатъчно внимание тогава....Преди 2 седмици , в разстояние на дни , бучката порастна и в момента е по-голяма от орех.Мисля че спря да расте...но.Заведох кучето на лекар, каза ми тумор.Направи кръвна картина , всичко ОК, само малко нисък хемоглобин.Посъветваме да не правим операция, заради възрастта...Въпросът ми е , как бих могъл да облекча живота на Бети , мога ли да я лекувам по някакъв начин?Дали може да поживее още с това заболяване...

благодаря предварително.
kravaj4o

Re: тумор на млечната жлеза

Мнениеот mila2004 » Чет Дек 01, 2011 6:57 pm

Здравейте, аз имах булонка и имаше тумори, казаха ми да я оперирам, както и направих. После ми казаха да и направя химиотерапия и тя умря на 2 ден след това. оставете кученцето и не го оперирвайте. Лекарите искат да само да вземат парите Ви. Сега изпитвам угризения , защото аз попречих от старанието си да и удължа живота, я уморих. Лекарите в Град Велико Търново - клиника Д-р Иринкова, там ч умориха с най-различни инжексии и беше на системи. Оставете на природата да си свърши работата. Не подлагайте животинката на операции, всичко е за пари !
mila2004

Назад към Онлайн лекар