Може ли да ми помогнете да си купя американски кокер???

Тук бихме искали да съберем информация, която да е полезна за всички, които искат да си закупят кокер

Може ли да ми помогнете да си купя американски кокер???

Мнениеот didka98 » Пет Фев 05, 2010 10:16 pm

Здравейте!
Аз създадах тази тема защото имам много голямо желание да си купя американски кокер шпаньол,но нямам късмет,ама никакъв късмет да си намеря сладур. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Моля ви да ми помогнете да си намеря!Аз търся американче не по голямо от 3 месеца,мъжко,ако може да е породисто,нямам претенции за хигиенни навици(мога и сама да си го науча) не повече от 200лв. ;).Надявам се да ми помогнете.Благодаря предварително!
didka98

Re: Може ли да ми помогнете да си купя американски кокер???

Мнениеот xrisi95 » Пет Фев 05, 2010 10:22 pm

породисто...едва ли за 200 лева.Всички породисти са над 600.Ако искаш породисто има развъдници.
Ако искаш куче което да прилича на американче да е по-космото трябва да видиш лично и двата родителя.Много често хората незнаят разликата между американски и английски кокер и пишат напримерно "американски кокер за 200 лева".Обаче слeд като порасне кучo се оказва че няма толкова козинка.
Надявам се да сте помислили че ще ви трябват още пари за ваксини,за играчки,за храна и то качествена за да бъде здраво вашето куче,за гребени, защото все пак американските са доста космати.
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот didka98 » Съб Фев 20, 2010 10:37 pm

Да съобразили сме се и с това! ;)
didka98

Мнениеот xrisi95 » Съб Фев 20, 2010 11:14 pm

ами тогава обявите са пълни с продавам американски кокерчета.Ако прочетеш стандарта ще добиеш що-годе добра представа как трябва да изглежда едно американче и ще видиш снимки на кученца.
Като видиш снимките на обявите си личи кое прилича на американче по муцунките.Ето тези приличат http://www.bitak.net/328324-prodavam-amerikanski-kokeri-super-kachestvo.html
не се заблуждавай за качеството :roll:

само за сравнение ;)

родословен американски кокер Star Inlay Burning Love
Изображение
Upstart Fora Blizzard
Изображение

неродословен американски кокер
Изображение
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Назад към Закупуване на куче