Защо си взехте кокер?

Тук бихме искали да съберем информация, която да е полезна за всички, които искат да си закупят кокер

Защо си взехте кокер?

Мнениеот bella » Пон Май 25, 2009 1:51 pm

Здравейте,

бих искал да обсъдим темата защо си взехте кокер, а не куче от някоя друга порода? При нас стана напълно случайно ... 8-) . Какви са предимставата и недостатъците на тази порода (ако има такива ;))

Поздрави!
bella

Re: Защо си взехте кокер?

Мнениеот LStaley » Пон Май 25, 2009 2:30 pm

Супер тема :) Евала :)

1 - Кокер си взех защото не е джобно куче (не харесвам малки породи), но не е и гигантско (заради това че живеем в апартамент)
2 - Любител съм на котките по принцип, и това че кучетата са доста подчинени не ми харесва, но изчетох, а и знам и от хора, че кокерите са супер темпераментни и своенравни и затова от дълго време ги харесвам като порода.
3 - Клепналите дълги уши, красивата муцинка и готините златисти, пясъчни и черни (шарените не ми харесват) украски, страшно много ми допадат.
4 - Обожавам разходките, излетите и походите в планините, а с куче става още по интересно :)
5 - Обичам животните и винаги от дете сме имали, куче, котки, папагал, заек, рибки :) и сега Фори си е мой :)
LStaley

Мнениеот xrisi95 » Пон Май 25, 2009 8:57 pm

От преди 6 години искам такова куче.Влюбена съм в тази порода.С тези клепнали дълги уши и като им сложиш шапчица или шнола стават още по-прекрасни :)
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот krassy » Пон Май 25, 2009 10:32 pm

От както се помня искам кокер спаниел. За мен винаги са били най-жизненитге и диви кучета. Винаги бликат от енергия, а и как да устоиш на този влажен поглед. За мен това е породата, ако искаш куче, което да те дарява с истинска любов, и куче,за което ти да си единствен. Изключително умни и интелигентни кучета, макар и със собствено мнение за много неща. Уникална порода! Карина е най-добрият ми приятел и за миг не съм съжалила, че я имам!
Ако кучето ти мисли, че си най-добрия на света, друго мнение не търси!
krassy

Мнениеот swetljki » Вто Май 26, 2009 8:49 pm

И ас сега си копувам такова ку4е заради малкия .Ама ми се струва 4е ас го искам маи пове4е от него.Кажете ми някакви савети бе ХОРААААААААААА :roll: :roll: :roll:
swetljki

Мнениеот Eleonora » Вто Май 26, 2009 9:49 pm

Като го купите влизаш във форумите и пише мноооого важни неща.Ако нещо не разбираш питаш и ние ще помогнем с каквото можем
Eleonora

Мнениеот LStaley » Вто Май 26, 2009 11:21 pm

swetljki!
1 - Aре малко да се научим да пишем правилно.
2 - Какво значи и аз сега си купувам....????
3 - Пейзанка....
LStaley

Мнениеот siat » Сря Май 27, 2009 2:19 pm

Преди три месеца и половина почина моето любимо куче - среден кайсиев чистокръвен пудел. Още не мога да се справя с неговата липса.В началото бях решила , че това ще бъде моето последно куче, но от две седмици незнайно от къде в главата ми влезна едно малко кокерче.Прочетох почти всичко за тази порода и реших , че това ще е новият член на нашето семейство. Още не сме го взели, но в петък ще отида в така наречен развъдник в Граф Игнатиево- където имало избор на възраст и пол и ще си взема едно момченце. Стискайте ми палци , защото в началото ще е тоста трудно в - сутрин в 9 излизам , пръв се прибира мъжът ми към 17.30 , а аз половин час по - късно. Така беше и преди 11 години с любимият ни пудел, трудно но той свикна, а сега ще видим.
siat

Мнениеот xrisi95 » Сря Май 27, 2009 3:28 pm

развъдник или борса?
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот Eleonora » Чет Май 28, 2009 12:52 pm

Спокойно всичко ще е Ок :) Само докато е малко кученцето то трябва да се храни често(на 3-4 часа) и ще пишка и ака често :) Иначе като порасне предполагам няма да е проблем че сте на работа :0 Ще чакаме снимчици :)
Eleonora

Следваща

Назад към Закупуване на куче