Защо си взехте кокер?

Тук бихме искали да съберем информация, която да е полезна за всички, които искат да си закупят кокер

Re: Защо си взехте кокер?

Мнениеот freezy » Пет Май 29, 2009 8:57 am

Взех си кокер защото страшно много ми харесват и то не от вчера. На мен това не ми е първия кокер, имахме пак женски който почина преди две години. Но въобще не съм се чудила какво куче да взема, определено исках да е от същата порода. Имам няколко познати например, които също си взимат друго куче, но от друга порода. В крайна сметка всеки има симпатии към различни породи.
freezy

Мнениеот siat » Пет Май 29, 2009 12:07 pm

Благодаря ти. За акането и пишкането знам, всичко в къщи съм оставила на паркет и гранитогрес , само пред банята има пътечка , но и тя предполагам ще изчезне съвсем скоро. Вчера съм купила играчки , купички и три вида суха храна за бебета. Чакам с нетърпение да мине работният ден и да отида в развъдника. Да така ми казаха по телефона , че е развъдник. Продават и други породи кучета. Даже ми предложиха да го доставят , но предпочитам да отида да видя. Имало две момчета , които днес правят 40 дни. Родени са на 19 април , не ми се искаше куче зодия овен , защото аз самата съм тази зодия та знам за какво става въпрос. Иначе мъжът ми се кефи и очаква сблъсъци между два ината.
siat

Мнениеот siat » Пет Май 29, 2009 12:20 pm

Може би има истина , че всеки си пада по определена порода. И ако си взимах куче след 1-2 години , може би пак щеше да е стандартен пудел, но след 3- 4 месеца , още не мога да забравя предишния пудел и се страхувам , че ако взема друг, дали непрекъснато нямаше да правя сравнение мужду двете кучета / типично по -женски /. , а той - беше страхотен - мил ,нежен, любвеобилен , послушен , по някога се разбирахме само с поглед. Не съм го наказвала по-друг начин , освен да му се сърдя. Така , че новият пудел , поне в началото щеше да губи . За това реших , друга порода , но с муцунка и дълги уши.
siat

Мнениеот siat » Пон Юни 01, 2009 2:35 pm

Здравейте , в петък на 29 май си взех кокерче. На 40 дни и се казва Арън. Още първата вечер ми подхвана джапанката и я разнасяше из апартамента , на другия ден се запъти към цветятя , но го спрях . Голям сладур е като препечен карамел.
siat

Мнениеот bella » Пон Юни 01, 2009 4:06 pm

Честито!

Да е здрави, игриво и носи много радости :).
Зложете някоя снимка да го видим този сладур.

И нашата Белла обича да си краде чехли и крие под дивана или масата, като след това си ги пази :)

Поздрави!
bella

Мнениеот Eleonora » Пон Юни 01, 2009 10:53 pm

Браво :) Да ви е живичко и здравичко и да ви радва дъъъълги години :)Чакаме снимкии
Eleonora

Мнениеот dani13 » Чет Юли 30, 2009 7:55 pm

Здравейте!

...Това е породата куче,което никога не ще се умори да те дарява с обичта си ! Толкова са темпераментни и бликащи от енергия,че ти стига да ги погледаш как се забавляват,за да се почувстваш по-добре...
Определено имат характер,който държат да бъде уважаван.
Не бих заменила Майкъл за никое друго куче.Той внесе в живота ни много емоции,които ни зареждат положително... :)
dani13

Мнениеот LStaley » Пет Юли 31, 2009 2:51 pm

Хой си пръсни мозъка с тоя Йоркширски Териер... който не е куче, а модерно материално бижу.... за коконите :)
Успех, аре сега вече се махай и си търси форум за тия играчки....
LStaley

Мнениеот sweety94 » Пет Юли 31, 2009 6:50 pm

ХаХаХа!!!Йоркширски териер?????БОЖЕ!Тва е толкова смотано и грозно!
sweety94

Мнениеот siat » Пон Авг 03, 2009 1:34 pm

Много сте лоши ! Оставете момичето да си вземе каквото иска. Влюбена съм в Арън . Гледам го само от два месеца и малко и мисля , че е най-чудесното куче на света. Породата ми допада страхотно дори и понякога тази енергия да ме влудява. Не съжалявам , че се спрях на кокер , отново бих го направила ! Но каквото и куче да има човек , ако го вземе с желание и го гледа с любов ще се получи ! Така че всеки има право на избор !
siat

ПредишнаСледваща

Назад към Закупуване на куче