Страница 1 от 1

Търся кафяв или златист кокер

МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2012 9:24 am
от vokata007
Здравейте, търся си кафяво или златисто кокерче без значение на пола и да е към 3 месеца. Наскоро се изнесох на квартира и приятелката ми е вклюбена в породата. До сега не сме имали възможността да си вземем куче заради родителите и. Проблемът е, че с моята заплата не ми остават почни никакви излишни пари и си търся кокерче до около 60 лева. Просто ми е невъзможно да отделя 100-150 лв за кутре. Ако има някои, който още не е продал или подарил своите кученца да ме потърсите. Имам опит с гледането на кучета, имал съм 2 кучета и котка, така че съм запознат. Моля ви направете ми услугиа ако имате възможност наистина да я зарадвам, просто тези пари са проблем за повечето хора ... 0896774076 - 0883371480.

Re: Tursq si kafqv ili zlatist angliiski koker

МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2012 10:04 pm
от cici
Защо не изчакате няколко месеца докато съберете пари,вместо да бързате?Пък и щом не можете да отделите 150 лева за самото куче,откъде ще вземете пари за предстоящите разходи(ваксини,храна висок клас,хапчета за обезпаразитяване,играчки,легло и всичко необходимо за отглеждането му?!Първата година излиза около 1000 лева!За мен цената е нещо относително.Знам,че в България е криза,но ако си решен наистина и изчакаш няколко месеца...А през времето докато чакаш ще събираш повече информация.Но всеки човек си решава:да чака и да даде на кучето хубав живот или да бърза и да играе несигурно.......Поздрави!!!

Re: Търся кафяв или златист кокер

МнениеПубликувано на: Нед Окт 14, 2012 10:26 am
от bella
Здравейте,

cici e прав, разходите не са свързани само със закупуването на куче, но и след това за неговото гледане. Ако нямате възможности по-добре отложете взимамето на куче за по-късно когато имате финансовите възможности да му осигурите необходимите неща.