Хигиената на кокерчетата

В тази секция се съдържат полезни съвети за използването на форума. Очакваме допълнително и вашите предложения за форума за да го направим максимално полезен

Хигиената на кокерчетата

Мнениеот nii4eto » Нед Юли 04, 2010 8:45 pm

искам да питам моя кокер е на 2 месеца и кога мога да го искъпа и как бихте ли ми помогнали защото незнам ще см ви мн благодарна :? :idea:
nii4eto

Re: Хигиената на кокерчетата

Мнениеот xrisi95 » Нед Юли 04, 2010 8:52 pm

Ами аз Вики я изкъпах след като направихме третата ваксинка в едно лихенче с малко хладка вода.Шампоана го смесих с вода.Сложих и в ушенцата памук за да не и влиза вода и натам вече както се къпе.Нанасяш си шампоана,разтъркваш хубаво и изплакваш много добре.Не ти препоръчвам да ползваш сешоара.
Моля те гледай малко в коя тема пишеш ;) Виж дали има вече създадена такава и ако няма нищо свързано с въпроса ти тогава създавай нова ;) .
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот nii4eto » Пон Юли 05, 2010 12:13 pm

моя е още малак да го къпа аз днеска му напраих 2- та ваксин :D :D
nii4eto

Мнениеот petiapencheva » Чет Окт 28, 2010 12:59 pm

моята вики е вече на 7 месеца и се къпе сама. аз само пускам чешмата на душа и тя си влиза отдолу и си играе с водата сяда и чака да и сложа шампоана...... много съм горда с нея но проблема идва когато спра водата и тя е много сърдита че идва време за кърпата.... и става неодържима почва да скача да ми бяга из банята и ме прави вир вода......... :P
petiapencheva

Мнениеот nii4eto » Чет Ное 18, 2010 7:28 pm

хахахах маимунка е значи и ние така правим след баня :д скача траска сеи аз стажам цялаа в вода :Д
nii4eto

Назад към Полезни съвети и предложения за форума