Сняг и кокер

Дискусии по всички останали въпроси

Сняг и кокер

Мнениеот kris11 » Сря Яну 20, 2010 7:22 pm

Моля споделете само моето изчадие ли се завира в преспите и рови снега като снегорин ? То не е търсене, не е душене , не е ровене. Ако някъде пряспата е по-голяма задължително трябва да се зарови там. А пък в леда е мъка - кокера е със задвижване 4 х 4 , а аз съм само с 2 крака :twisted:
kris11

Re: Сняг и кокер

Мнениеот xrisi95 » Сря Яну 20, 2010 8:01 pm

ооо и ние сме така.Тича,скача,няма спирачки...
Хвърля ли и топка завира муцуната,дълбае,а ако снега е много трябва да издълбае всичко в рамките на 2 метра :D .И после и стане студено и вдига крачето и какво да правя аз хващам тежката кравичка и право вкъщи :D
Но тая година няма сняг в Пловдив.Завали сутринта съвсем малко и спре и до обяд сняг няма.Не може да натрупа а докато в другите градове половин метър сняг има :(
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот bella » Чет Яну 21, 2010 8:40 am

И нашето зверче обича много снега. Скача като заек и рови като снегорин :)
След това цялата е в снежни топки :)
bella

Мнениеот LStaley » Пет Яну 22, 2010 5:12 pm

Фори умира за сняг, даже го научих да не се плаши като го целя с топки, защото той ги напада като за игра и ги гони и хваща с уста във въздуха, иначе ровенето в преспите и бухането в най-големия сняг е задължително :)
LStaley

Мнениеот didka98 » Пон Яну 25, 2010 6:04 pm

За моя радост във варна им сняг и като имаме ваканция...Мале!!!Томи направо ме разби. :lol: :evil: :shock: Излизам затоплена и суха,а се връщам замръзнала,изморена и най-вече ядосана :twisted:
didka98

Мнениеот ataboo » Вто Фев 09, 2010 2:43 pm

Моята Лора освен това и си похапва сняг всеки път когато не мога да я докопам . Понякога си мисля , че виковете ми дори я насърчват повече . А иначе се води много послушна , но има ли сняг ...
ataboo

Мнениеот nveleva » Вто Фев 09, 2010 6:36 pm

Явно всички са така - наша Виктория, която е само на 1 годинка, вижда за първи път толкова много сняг :D
Цялата потъва в преспите и стърчи само една глава и две уши - голям смях
nveleva

Мнениеот djekikokera » Сря Юли 21, 2010 10:50 am

Моят Джеко много обича сняг. Когато излезем на разходка не може да се приберем преди да е поиграл един час в снега. През цялото време скача, бяга, претаркулва се и пълзи.Понякога се борим и той е много щастлив. :D :D :D Когато се приберем влиза,нахранва се, ляга пред камината и спи поне два часа. :D :D :D
djekikokera

Мнениеот nii4eto0 » Нед Фев 13, 2011 10:21 am

здравейте на нас с Арчи ни е първа зима и много обичаме снега просто като го пусна да играе толкова мн се кефи че после немога да го хваана да го прибера. :lol: :lol: :lol: :lol:
nii4eto0

Назад към Всичко останало