Не Хриси не мога да кажа че си за лудница.Наистина много от нещата за който говориш са така-да скапана ни е държавата,няма закони и т.н но не разбирам защо влагаш цялата си депресираност от света около себе си,агресия и нападки особенно срещу мен.Аз съм достатъчно самостоятелна и независима да взимам решения сама и не би трябвало да се нахвърляш така.Ок представи си аз те разбера и послушам и примерно 3 кученца не се появят на този свят.В това време други 3000 са се родили и от тях най-много 500 ще намерят дом,другите са от бездомни кучета или домашни заплодени от бездомни.Какво ще направиш за останалите 2500 които до година ще родят и ще станат 10000???Ти в момента се държиш точно като управяващите държавата която самата ти упрекваш и видимо не харесваш.Така те се бият в гърдите че са свършили това това и това а основните проблеми висят.Мен ме е страх да кастрирам кучето си и за това съм решила че ще си има поне веднъж бебета ,на които аз предварително ще съм намерила съответно домове,няма да ги пусна на улицата.А колкото до теорията ти че нищо няма да стане като не ражда,на жените как не им става нищо като не раждат.Това е странно твърдение.На мен ветеринар ми е казал че женското куче трябва задължително да се заплоди поне веднъж защото в противен случай на 60-80% им се образуват тумури,мастити,рак и т.п болести свързани главно с женските органи на кучето.Бях чувала същата теория от изпатили стопани,но не бях сигурна.Ако лекаря ме е излъгал значи и аз лъжа.Ми то по твоята логика след 10 години на земята не трябва да има никакви кучета и изобщо животни,а след 100 и никви хора.Какво се опитваш да обедиш четящите този форум не мога да разбера-че животните не трябва да се размножават?Че хората не трябва да раждат?Че аз върша страхотно престъпление като искам кучето ми поне веднъж да си има бебета?И сигурно съм единствената и като ме оплюеш и охрачиш с нападките и словоизлиянията си ще се промени света?Мисля че си още доста малка за да насаждаш мнение което сама не можеш да обосновеш у хората.
Аз просто исках да се информирам по въпрос който ме касае,не да бъда осъдена на смърт....