САМ ВКЪЩИ...?

Дискусии по всички останали въпроси

Re: САМ ВКЪЩИ...?

Мнениеот xrisi95 » Нед Фев 07, 2010 4:31 pm

Като порасне ще ти липсват беличките.Няма да им се играе толкова...
Вики като беше малка правеше много белички но като стана вече на 1 годинка някъде забравих за всичко :)
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот todorova » Нед Фев 07, 2010 4:50 pm

сигурно е така,но аз имам и син на 6год. и двамата ми идват в повече на моменти :shock: :shock: :shock: могат за отрицателно време да обърнат всичко наопаки :lol:
todorova

Мнениеот ataboo » Вто Фев 09, 2010 2:49 pm

Моята душица рядко е сама в къщи , но остане ли :
1. Разравя леглото .
2. Гушка нечий чехъл или дреха и спи с тях.
Май е много кротка . Като малка - до към 7-8 месечна обаче твореше много бели.
ataboo

Мнениеот kris11 » Съб Фев 20, 2010 8:13 pm

Тинейджера не прави пакости. Дреме на дивана а ако му стане топло от климата ляга под някой стол. Последните месеци работи усилено - не ме пропуска като тръгвам за работа и си има място в офиса .
На обяд си чака дажбата от кебапчета .
kris11

Мнениеот petiapencheva » Пет Юли 09, 2010 2:35 pm

Моята вики е на 4 м. и едиствената беля която направи беше да ми скъса 1 чехъл но нищо повече като ч оставим сама тя си има едно слонче и с него си играе докато не и се доспи но задължително трябва да и се оставя телевизията за да може от време на време да гледа :lol:
petiapencheva

Мнениеот djekikokera » Сря Юли 21, 2010 2:24 pm

Кокерчето ми когато остане само в кащи спи или лежи в креватчето си. По някои пат прави и бели : качва се на масата за хранене и яде салфетки.
djekikokera

Мнениеот ilovemydog » Пон Сеп 13, 2010 5:59 pm

Преди 5 дни си взех кокерче - мъжко, игриво, страхотно, едва на 2 месеца. Изобщо не е плашливо и понеже се задава една неприятна дата - 15септ. започнах да го оставям за по един-два часа само. Последния път имаше няколко клонки и пръст на земята и си беше свършил работата в хола, а обикновено го прави в тоалетната. :lol: Дали ще скимти като е самичко по половин ден? Да очаквам ли подобни неща? Някакви съвети?
~Няма в света по-добър психиатър от куче, което ближе лицето ти.~

~Кучето е единственото животно, което е виждало своя Бог.~
ilovemydog

Мнениеот teddyshane » Съб Апр 16, 2011 1:51 pm

ilovemydog зависи от характера на кучето-майката на моя Марли беше докарала стопанина си до фалит( 3 основни ремонта за година и половина) докато Марли е сравнително спокойно куче.Е,не че не се сбогувах с две Нокии,зарядни,дузина обувки и пантофи,но както казах-зависи от характера на кучето.Оставянето самичко е неизбежно(освен ако не си спечелил от тотото)просто прибирай ценни,лесни за гълтане и дъвкане неща на недостъпно място и всичко ще е ок! :D
teddyshane

Мнениеот LStaley » Вто Май 03, 2011 1:03 pm

Сега сменяхме квартира и както знаем най-големия страх на шпаниолите е да не ги зарежем :) Та Христофор сам в новата къща, затворен хол и спалня :) само коридор и кухня с тераса са му отворени :) Наложи се хазяйката да влиза за измерване на парното и беше забравила да затвори вратите на хола и спалнята :) Прибирам се :) кво да гледам: Фори супер послушен си лежи в легълцето в кухнята, никакви поразии нищо :) пу пу пу :) Верно че вече мина 2 години, но си е все така лудичък и игрив :) май вече разбира какво не трябва да прави :) За наградка получи кокал голям от пресована кожа (обожава ги) големите по 25 см които са го ликвидира за 2 дни :)
LStaley

Предишна

Назад към Всичко останало