САМ ВКЪЩИ...?

Дискусии по всички останали въпроси

САМ ВКЪЩИ...?

Мнениеот RUDOLF » Чет Ное 12, 2009 5:43 pm

Здравейте , не успях да открия такава тема зададена досега във форума и се реших да я поставя :mrgreen:
Въпросът ми е следния : знаете ли какво прави вашето кокерче по цял ден ,когато е само вкъщи и мислите ли ,че оставянето на кучето цял ден само е вредно по някакъв начин? Задавам тези въпроси, тъй като моят Рудолф стои всеки ден сам докато аз съм на работа :cry:
RUDOLF

Re: САМ ВКЪЩИ...?

Мнениеот xrisi95 » Чет Ное 12, 2009 7:13 pm

Е няма как да знаем какво правят нашите кучета когато ние сме навън.Някъде бях чела за някакъв уред който го слагаш някъде и по телефона гледаш какво прави кучето ти и ако например гризе кабелите му викаш НЕ и то би трябвало да спре ако знае командата :) Ами на някой кучета им е тъпо и си намират занимае да гризят нещо тапети или каквото им падне а други просто си спят.
Едва ли е вредно все пак няма начин щом работиш ;)Аз ходя на училище и излизам в 6.30 и се прибирам в 13.00 през това време Вики е сама а родителите ми са на работа.
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот RUDOLF » Пет Ное 13, 2009 9:14 am

Да , и аз мисля,че главно спят докато са сами и през другото време , когато са будни си дъвчат нещо. Странно ми е , че всяка вечер щом се прибера от работа всичко в стаята си е на място.Това ме навежда на мисълта , че моят кокер не е толкова див, колкото ги изкарват и не овършава цялата къща :lol: Или може би си има стратегия да ме изчака да се прибера и тогава започва представлението хахахаха :twisted:
RUDOLF

Мнениеот bella » Пет Ное 13, 2009 4:13 pm

Нашата Белла обикновенно си поспива в диванчето и. Често като се прибера по-рано я изненадвам и тя още е топла от мътенето :D . Като беше малка правеше много бели и всеки път различни, но с годините олегна и си поспива предимно.
bella

Мнениеот RUDOLF » Пон Ное 16, 2009 2:07 pm

Много ще се радвам, ако наистина през повечето време докато е сам Рудолф си спи кротко в леглото.Все по-често се случва( тъй като става все по-голям) да намирам нещата, оставени върху масата в стаята ми , долу на пода на парчета - явно тъй като е станал по-дълъг целта му докато е сам е докопа всяко възможно нещо застанало му не полезрението.Направо откачам сутрин като бързам за работа да прибирам всичко или да качвам нещета все по-на високо , за да не си ги намеря вечерта на парчета :evil:
RUDOLF

Мнениеот LStaley » Вто Дек 08, 2009 12:49 pm

Да ве да СПЯТ :) Вие луди ли сте :)
ДОкъто са сами не спят а ВЪРШЕЯТ :) Фори толкова пакости прави като е сам, че винаги като се прибираме знаем какво да очакваме :) Оръфани тапети, нагризани джапанки...
Ако погледна списъка с нещата които е съсипал безвъзвратно той е:

1 - Едно дистанционно за ТВ
2 - 4 чифта джапанки
3 - Един GSM :)
4 - Дори купичката си за вода наяде глупендера :)
5 - Малко тапети и ъгълчета на первазите :)
LStaley

Мнениеот RUDOLF » Вто Дек 08, 2009 5:38 pm

Да, несъмнено е така , ако сте оставяли всички тези вещи по места достъпни за зверчето :o Точно за това казах , че сутрин откачам като в последния момент се сетя, че трябва да разтребя цялата стая, за да не докопа Рудолф всичко .И въпреки това понякога ме учудва изобретателността му - един ден като се прибрах намерих чорапогащник в легълцето му - съответно моделиран на мрежа от Рудолф :mrgreen: Странното е , че шкафът , в който стоят чорапите не беше отворен, сигурно се е подавал отнякъде и Рудолф не е мирясал докато не го е измъкнал :lol:
RUDOLF

Мнениеот todorova » Нед Фев 07, 2010 3:50 pm

мале мале,като чета сега тука за вашите сладури,то маи моя е най зле,той унищожи къщата,когато е сам не спи изобщо,къса яде всичко наред,когато се прибера вече е спокоен и ляга и спи с часове,в момента в които остане сам и започва да беснее.не знам дали като порасне ще се оправи сега е на 6 месеца.
todorova

Мнениеот bella » Нед Фев 07, 2010 4:09 pm

И нашия звяр като беше малка вършееше в къщи. Отнесе един балатум, разрови диван до пружините, свали 1-2 лайсни и други такива произшествия :)
Сега като порасна не прави такива неща, а си спи по цял ден. ;)
bella

Мнениеот todorova » Нед Фев 07, 2010 4:23 pm

божеее,да расте по бързо тогава,че вече ме е страх да се прибирам от работа,защото не зная какво ще заваря :o :o :o :D
todorova

Следваща

Назад към Всичко останало