Кога се събужда сутрин кокерчето ви?!...

Дискусии по всички останали въпроси

Re: Кога се събужда сутрин кокерчето ви?!...

Мнениеот RUDOLF » Чет Ное 26, 2009 2:32 pm

Ами да кажа и аз :lol: Вече 2 месеца Рудолф е при мен и в началото като го взехме се събуждаше задължително към 4-5 ч. , за да пишка, даже мисля , че сме ставали дори по 2 пъти през нощта.Сега се събужда като по часовник всяка сутрин в 7 - 7.30( станал е от неговото легло, на пода ) и идва до моето и започва всячески да се опитва да се покатери при мен :mrgreen: Толкова е сладко смешен , защото колкото и да се опитва все още е твърде къс , за да покатери леглото и остава да виси на половина горе и наполовина на земята :lol: :lol: :lol: Затова пък идва и ме близва по лицето и така си изпросва качването на леглото и гушването при мен :P И тогава и двамата заспиваме, докато аз не се събудя( той в повечето случаи е буден и просто си лежи до мен).Миличкото плюшено Рудолфче :lol:
RUDOLF

Мнениеот taniotd » Вто Фев 02, 2010 12:26 pm

Нашата кучка става всяка сутрин в 5.30.Честно казано не че и се става толкова рано,но аз тогава ставам за работа и тя ще не ще става. :lol: Като гледам ранното ставане не и е чак такъв проблем за разлика от мен. :mrgreen: Ама тя е лесна,след като ме "изпрати"нищо не и пречи да се метне обратно в леглото... :D
taniotd

Мнениеот kris11 » Съб Фев 20, 2010 8:16 pm

Около 7:30 - 7:40 се чува цък цък по ламината и ляга пред вратата на спалнята . Вратата не е затворена но има табу за вход. Чака се малко време и започва 1 вид прозяване / но тихичко- Ауааах/
kris11

Мнениеот Carina » Нед Фев 21, 2010 1:49 am

Спи като малко порче и хич не и дреме. Сега особенно към отпуска и се излежавям до късничко, малката (като всяка жена) и тя с мен се излежава. Като и се препишка и започва едно такова прозяване дето само кокерите го могат...много е готина и смешна мъничката Кари
Carina

Мнениеот deskata » Нед Фев 21, 2010 12:24 pm

мъничък Фреди се буди всяка сутрин в 6 без 20, отиваме до тоалетна и после поиграваме малко и заспиваме, и така до 7 и 20!!! :roll: :D :(
след това закусваме, дъвчи ме още малко и ляга да спи пак, ами аз... направо сън не ми достига, лесно му е на него :D ;)
п.с. сега пак спи!
п.с. на 2 месеца и малко сме и сме мноооого готини :)
deskata

Мнениеот vitaminka » Нед Май 16, 2010 5:40 pm

И ние се будим през нощта да пишкаме.
Иначе вечерта си ляга в нейното легло, събужда се през нощта и почва да драска на матрака ми да я взема при мен. Много е смешна, на 45 дни е и не може да се качи сама на леглото. Засилва се отдалече и се удря в матрака,но пак не се качва. :lol:
Взимам я при мен и спим до 7-8, ако съм на лекции (и тогава ядем) или до 9-10 ако е почивен ден :P
vitaminka

Мнениеот petiapencheva » Сря Май 19, 2010 3:44 pm

здравейте...... аз имам кокерче почти на 3 месеца.... имаме проблем със ставането през ноща :lol: и то голям защото Вики като се събуди например в 3:00 през ноща това означава че и ние трабва да станем с нея за да си играем до към 5 и вече като реши че май и се спи пльоска се на леглото и заспива а ние :lol: :lol: :lol: си пием кафето до 7 защото вече не ни се спи и после отиваме на работа :lol: :lol: Всъщност не е много смешно но като го разказвам на причтелите ми те боквално се напитават от смях че 3 месечен кокер ни прави на маймуни

П.С Ако не станеш да играея с нея почва да те лае и хапе :lol: :lol: :lol:
petiapencheva

Мнениеот xrisi95 » Сря Май 19, 2010 5:46 pm

хаха верно кокерчето ви прави на маймуни :lol:
Но недейта да му позволявате.Като стане и тръгне да скимти вземете един вестник и го плеснете по дупето и му кажете строго НЕ.Ако това не проработи хич недейте да ставате.Продават едни тапи за уши в магазините :D много хубава работа вършат ;) .Трябва да се усети,е няма да стане на неговата.
Ако ви лае и хапе също не му обръщайте внимание ;) няма да е приятно през другите години да се будете в 3 часа ;)
Кокерите живеят горе-долу до 14.Ако не вземете мерки сега после може да се окаже късно.
Успех :)
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот petiapencheva » Чет Май 20, 2010 7:42 am

Мерси.. за савета провбах го..... и първо ме погледна йално после се обърна и заспа.......... :D много съм щастлива.. цчла нощ си спа до мен.... :D Горда съм с нея че стана от първия път...
petiapencheva

Мнениеот kris11 » Сря Фев 16, 2011 9:49 pm

В допълнение към предния пост. Вече като се задържа повече в лвглото набързо се шмугва в спалнята и пат 1 лапа нежно по главата. Сяда долу е гледа втренчено. Ако няма размърдване от моя страна има 1 облизване по бузата и като се размърдам е вече залегнал на прага м/у 2 те стаи / да не си мислите , че е влизал в спалнята :mrgreen: а не той не е такъв кокер.
kris11

ПредишнаСледваща

Назад към Всичко останало