Кога се събужда сутрин кокерчето ви?!...

Дискусии по всички останали въпроси

Кога се събужда сутрин кокерчето ви?!...

Мнениеот dani13 » Нед Апр 26, 2009 7:59 am

Здравейте!
...Имаме великолепно двумесечно кокерче,което ни събужда всяка сутрин в...5 ! Мислех,че причината за това е,че огладнява и промених режима му с надеждата да се събуди по-късно,но...той продължава да е като часовник! Смятам,че просто не иска да бъде сам и започва да ни търси...
А кога се събужда Вашето кокерче и какво е мнението Ви по този въпрос? :?:
Благодаря.
dani13

Re: Кога се събужда сутрин кокерчето ви?!...

Мнениеот Eleonora » Нед Апр 26, 2009 9:49 am

Ами да според мен си прав/а.То е свикнало да се буди до майка си,а сега е самичко и вие сте заместителя на майката и то ви търси.По същия начин и Лейди се будеше като по часовник първо в 4 сутринта,а от 2-рия месец в 5(отделно на всеки 2-3 часа скимтеше защото искаше да иде до тоалетната и да се нахрани).И аз ставах, разигравам я да се измори,после я приспивам и ефекта е-аз съм се разсънила,а кученцето 20 мин след това пак става.Ние си решихме проблема като започнахме да я прибираме сутрин при нас да си доспи и се получаваше,но това в последствие води до постоянното спинкане на кучето в леглото при вас.За това трябва да решите къде искате да спи любимеца ви защото както го научите докато е малко така ще е и за напред.И ако решението ви е че ще спи при вас,не го мъчете повече а го взимаите още от вечерта,ако не бъдете твърди и не отстъпваите пред малкия му тъжен поглед.
А сега вече като куче на година и 2 месеца ляга с нас и се събужда когато и ние,обичайно към 8-9 часа,ако спим до по късно и тя спи.
Eleonora

Мнениеот xrisi95 » Пон Апр 27, 2009 12:40 pm

Вики се събужда когато се събудим и ние но ни чака да се оправим и чак тогава излизаме на разходка.Ако се събуди по-рано си взима играчка и кротко си я дъвчи в леглото ни :)
Последна промяна xrisi95 на Чет Ное 26, 2009 5:45 pm, променена общо 1 път
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот Eleonora » Пон Апр 27, 2009 5:21 pm

:) Да и Лейди го прави,само дето взима всички възможни играчки и ми ги навира в лицети :);):),или пък сега от едно известно време прави друго.Аз спя по очи и тя се качва и спи върху гърба ми или се оглежда в огледалото на гардероба :).Също така се опъва около кръста ми като колан и така си седи :):):) Много е смешна
Eleonora

Мнениеот LStaley » Вто Апр 28, 2009 4:09 pm

7 часа сутринта е кукуряк Фори :)
LStaley

Мнениеот desikz » Вто Май 05, 2009 3:36 pm

Бъди като беше малък също се будеше рано, сега е на 1 година и става след като станем ние, така че предполагам с времето ще си промени режима
desikz

Мнениеот Clara » Сря Юни 10, 2009 2:13 pm

Клара - още от както си я взехме - се буди към 9 някъде. Напоследък обаче забелязахме, че или чака да покажем "признаци на живот", или да звънне нечия аларма. И тогава се почва гризене на палци, опити да ни изяде носовете, косите, ръцете... ;)
Clara

Мнениеот sweety94 » Вто Юни 30, 2009 7:04 pm

Моят Ричи е на 2 месеца и се буди към 6 часа,но после пак заспива.Като го взехме беше на 42 дена и ставаше в 1,после в 3,след това в 6...и пак заспива и става когато и ние!
sweety94

Мнениеот pooh » Чет Авг 27, 2009 4:20 pm

Кора се опита да плаче само първата вечер, когато я взехме. Тогава спеше в кашон и аз просто протегнах ръка погалих я по главата и тя си заспа. После се будеше май към 7-8 когато стане някой от нас и сега е така. Лошото е, че сега си няма легло /то с нашите кучета все е така, липсва им всякакво възпитание :D / и спи по леглата при нас, освен когато е горещо.
Мисля, че трябва да направите нещо да се отървете от това будене в 5.
pooh

Мнениеот suzidog » Пон Сеп 07, 2009 7:54 pm

сузи всяка сутрин към 7 00 става и идва да
ме ближе :P :D
suzidog

Следваща

Назад към Всичко останало