За излизането!

Дискусии по всички останали въпроси

За излизането!

Мнениеот cici » Съб Дек 10, 2011 8:28 pm

Здравейте!След 3 дни трябва да бием на нашата Белла втора ваксина,а тя ще направи 3 месеца тогава.Въпроса ми е дали много сме закъсняли с ваксините,защото първата и я правихме,когато беше на 2 месеца.Късно е,защото я взехме тогава,а стопаните не бяха правили първата.Излиза,че тя ще може да излиза на 4 месеца,а при тези на които са бити по-рано на 3.Това проблем ли е?Защото си мисля,че е много късно и тя е голяма...А проблем ли е да излиза след втората?
cici

Re: За излизането!

Мнениеот LStaley » Чет Дек 15, 2011 2:32 pm

Цици, според мен трябва да направите и 3тата ваксина и след 1 седмица да я изведете.
Има си ги вирусите и по-добре малко търпение отколкото после здравни проблеми.
LStaley

Мнениеот cici » Пет Дек 16, 2011 9:45 pm

Благодаря за отговора!Ще почакаме малко и после ще излизаме.Прав си,има си ги вирусите и ваксините са доста нужни,но аз се бях наплашил,че ще бъде по-голяма....все тая.Отново благодаря!
cici

Мнениеот cici » Нед Яну 29, 2012 3:30 pm

Здравейте!Не искам да пускам нова тема и понеже тази е сходна ще пиша тук.Отскоро излизаме(2 седмици) и забелязвам, че Белла се страхува от хората и другите кучета.Любопитна е и ходи към хората,но ако те понечат да я погалят тя бяга или страхливо се оставя да я погалят.От кучетата също се страхува и не дава да я докоснат и подушат.Срещнахме се с един голден ретивър и тя придоби прекалената смелост да я гони лаейки и някакви звуци...Това нормално ли е и дали ще започне да се социализира?Моля помогнете,защото това ми е първо куче и се притеснявам!
cici

Мнениеот Koker4e » Пон Мар 12, 2012 3:47 pm

Ами виж сега, значи те са още много малки според мен и са стархливи, не че е нещо друго аз още нямам куче, но това лято ще си взема златист английски кокер и според мен не е нещо кой знае кво тревожно но ако те е страх питай ветиринарният ви лекар ;) ..
Koker4e

Назад към Всичко останало