Kуче и деца

Дискусии по всички останали въпроси

Kуче и деца

Мнениеот scuba » Пет Ное 05, 2010 10:53 am

Пак аз с моите въпроси. Този е малко по-странен.
На кратко:
Купихме кчето пред 2 седмици. Вечер като се прибера започва здрава игра (знаете кокера как полудява вечер, когато всички са у дома)
ОБАЧЕ какво се получава. Синът ми (на 5 години) започна да мрази кучето. Играе си уж с нея, но забелязвам агресия в него. След дълъг разговор снощи разбрах причината:
"На тва куче обръщате повече внимание от колкото на мен. Преди си играеше с мен, а сега по цяла вечер си с нея"
И кво правим в тази ситуация?
Търся начин да обръщам внимание и на двамата, но когат съм с детето - не обръщам внимание на кучето
Когат съм с кучето- - малкия се сърди...
Някви идеи?
scuba

Re: Kуче и деца

Мнениеот xrisi95 » Пет Ное 05, 2010 12:46 pm

Защо не заведеш кучето и детето на разходка в планината или в парка ;) Да си направите пикник-хем кучето ще тича наоколо и хем детето ще се радва
.Ще хвърля на кучето играчка и ще се гонят.Мисля,че ако детето се грижи повече за кучето-храни и обучава тази ревност ще изчезне.
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот scuba » Пет Ное 05, 2010 1:17 pm

xrisi95 написа:Защо не заведеш кучето и детето на разходка в планината или в парка ;) Да си направите пикник-хем кучето ще тича наоколо и хем детето ще се радва
.Ще хвърля на кучето играчка и ще се гонят.Мисля,че ако детето се грижи повече за кучето-храни и обучава тази ревност ще изчезне.

Щото още е на 2 месеца, няма всички ваксини и не искам да я искарвам!
scuba

Мнениеот xrisi95 » Пет Ное 05, 2010 5:01 pm

Да,прекалено е малко за изкарване кученцето :? Още 1 месец...
Ако измислиш някаква игра за синът ти като кой пръв ще нахрани кучето или кой пръв ще вземе играчката от него...знам ли.Мисля,че ще му стане забавно.
Кучето ще стане най-добрия приятел на детето след няколко месеца. И ще го пази.

Дано някой друг от форума да има идея и да ти даде съвет ;) Успех и ще се радвам ако пратиш снимки на кученцето и детето (много мило ми става от такава гледка :) )!
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот scuba » Пет Ное 05, 2010 8:52 pm

xrisi95 написа:...ще се радвам ако пратиш снимки на кученцето и детето (много мило ми става от такава гледка :) )!

То кучето има снимки във форума вече :-)
Малката г-ца Таря Турунен
Утре ще снимам Таря с двете ми деца!
scuba

Назад към Всичко останало