Аз съм и "против" и "за"!
Против съм точно заради това че няма полянки.
В пловдив има да-във всеки район и до тепетата са направили,но...на тези полянки в началото имаше кошчета и специални торбички за събиране на фекалиите,но това беше само първия ден

.Хората като невидели торбички грабиха да си имат за изпът,а кошчето вече в него има банани,опаковки от какво ли не и най-различни глупости.От кошчето боклука няма кой да изхвърли,а полянките са пълни с лайна
На уредите за аджилити се катерят деца,при положение,че има толкова много места за деца.Когато аз отида с моето куче в детската площадка те стават и започват да викат,а когато те дойдат никой нищо не им казва.Изпадат в истерия,че кучето ми може да охапе някое дете и аз нося отговорност за нея,а те буквално се навират в устата на кучетата като дойдат в кучешката полянка.
Вътре тревата не е окосена и не само там ами навсякъде.Има кърлежи...скоро и усили.
От една страна съм съгласна да го плащам и наистина би било хубаво ако тези пари отиват за направата на места за кучета и градинките да имат пазачи.Навсякъде да има кошчета и торбички за събиране на акото и те да се сменят всеки ден!От тези пари и да се направи хубав приют,а не да се приспиват ако никой не ги вземе и да се хранят с глупости,да ги вали дъжда,да ги бутат с все сила в клетката,а хората от приюта да обичат кучета и наистина да се грижат за тях.
Вики има чип и я регистрира ветеринаря ни когато го сложи.Ставало и чрез интернет но аз не съм плащала данък.