Подстригване на кокера

Дискусии по всички останали въпроси

Re: Подстригване на кокера

Мнениеот oldspice66 » Чет Яну 20, 2011 4:59 pm

deskata написа:май не е тук мястото да питам за това, но ще опитам - тъй като и ноктите са част както от външния вид, така и са важни за здравето на кучето и също трябва да се "подстригват" :D , къде правите това, т.е. вие сами ли им ги режете или на ветеринар? :roll:

Ако се разхожда достатъчно, кучето само си изтърква ноктите до необходимата дължина. Ако не, тогава е по-добре да се направи от ветеринар. Аз лично сам съм поскъсявал само 5ти нокът защото много дере като скача и се радва. Добре е да тича по асфалт или цимент в част от разходките (така пили "гумите" по бързо).
oldspice66

Мнениеот oldspice66 » Чет Яну 20, 2011 5:03 pm

Някой някъде да е виждал клипче или инструкция "как се подстригва англ. кокер" или някакви други учебни материали? Ако имам такава литература или какъвто и да е учебен материал мисля, че бих се справил. Първо ще пробвам на моя любимец! :D
Ако намерите нещо такова давайте го тук да гледаме и да се учим.
oldspice66

Мнениеот teddyshane » Съб Апр 16, 2011 1:40 pm

д-р Цветанов жк Борово ул Ястребец 20 човека е ветеринар справя се чудесно с подстригването(имате опция и за упойка-лично аз бах мн.доволна от това т.к. моя Марли е доста страхлив и по този повод малко агресивен) и взема сравнително евтино.
teddyshane

Мнениеот xrisi95 » Съб Апр 16, 2011 4:20 pm

oldspice66 ,пиши ми на скайп-xrisi9 и ще ти пратя много.
teddyshane,според мен това си е направо бръснене.Всеки един ветеринар би успял да се справи с това и не само ветеринар.И мисля,че почти навсякъде като се предлага подстригване има и вариант с упойка ;)
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот elii » Пет Мар 02, 2012 10:42 am

аз съм от софия и водя кучето си на подстригване в Денонощна ветеринарна клиника Вяра Надежда Любов намира се в ж.к. "Люлин 5", бул." Райко Даскалов", бл.519 (вход от към булеварда) работно време: 0-24 ч. без почивен ден тел: 0879/616088 пострижката на кокерката ми беше 30 лева без да я приспиват оставяш си я сутрин преди работа и след работа отиваш да си я взимаш.лекарките са много внимателни и обслужването е много добро.Силно го препоръчвам на стопаните на непослушни и палави кокери като моя,когато не могат сами да се справят с т :) ях.
elii

Предишна

Назад към Всичко останало