Страница 1 от 3

С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 9:39 am
от LStaley
Хора помагайте със съвети или опит :)
Как са кокерите до морето, води, скачане, някакви пинизи :) всичко през което сте минали (ако сте били с кокер на море) :)
Утре тръгваме затова питам :)
Благодаря предварително :)

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:16 am
от xrisi95
Ние с Вики миналата година бяхме на морето за месец и половина но тя беше на 3 месеца и нещо.Беше много смешна като я примамвах към водата и водата и стигаше до лапките и и тя бързо бързо се маха от там.През пътя спеше постоянно но то е ясно като е толкова малка.Като я пусках на плажа и имаше хора и докато се осетя тя вече на някоя хавлия и се въргаля.Направо ми идеше да... :evil: веднъж както си гонеше скачащото топче и то падна на плитко но имаше много водорасли и тя се хвърли :lol: Този четвъртък или сряда пак заминаваме и ще я видим как ще се къпе.Тя мрази да я къпя.Ние всяка година ходим в поморие при баба ми.Къде ще ходите на море? Пожелавам ви приятна почивка.

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 11:18 am
от LStaley
Христофор става точно на 4 месеца в деня в който отиваме на море :)
Балчик ще ходим, намерихме и хотел в който няма проблем да си с куче :)
Мерси за съветите :) ще видим как е :) единствено ме притеснява пътя... като го знам къв е луд Фори :)

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 9:15 pm
от Eleonora
Браво браво.Приятно изкарване на моренцето на всички които ще ходят.Ние миналата година ходихме без Лейди,а тази няма да ходим че точно сега започнах нова работа.Ще чакаме морски снимки после :):):)

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Пон Юли 20, 2009 11:20 am
от LStaley
Христофор е най-послушното кокерче на света :)
В колата за морето не е обади :) не изскимтя :) супер послушен беше 5 часа :)
В хотела беше повече от полсушен, спеше си в креватчето, ако имаше пиш излизаше на терасата... иначе всичко си го правеше вън :)
На плажа беше като багерче... копае копае копае и после ляга в дупката която си изкопава, а в морето беше като видричка... не можем да го изкараме от водата :)
Супер забавен беше и ни направи морето много по весело :)


п.п. Не ходете в Балчик... там всичко е забранено за кучета и цените са брутални... точно на 2рия ден си тръгнахме и отидохме на Созопол, където беше прекрасно :)

п.п.п. Снимки тия дни :–)

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:02 pm
от krassy
Аз съм във Варна, но ми е трудно през деня да намеря на кой плаж мога да отида с Карина и затова ходим само на нощни плажове с нея. Пличка се само на плиткото, но се кефи супер много на водата. Ако можеш да напишеш някакви координати там, където сте били отседнали в Созопол, ще бъда много благодарна. Имаше ли други кучета на плажа?

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:17 pm
от LStaley
За моя жалост, (много съм прост) не взех координати от хората където спахме, но ще ти кажа, че бяхме в новия град :)
На плажа имаше още 2 кученца, които видях :) И Фори се запозна с тях :)
Минахме и през Варна, и там навсякъде имаше табели "ЗАБРАНЕНО ЗА КУЧЕТА", което е супер тъпо.... просто забраната трябва да е: "Да не са без повод"

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:44 pm
от sweety94
Тъй като другото лято ще ходиме на море с Ричи (знам,че има много време до тогава,но все пак да попитам;-)),има ли някакъв проблем с ушетата,в смисъл като влиза във водата...?

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 9:28 pm
от LStaley
Никакви проблеми... плува си, излиза си, няма проблем, само като излезе ако има дори и лек бриз, го позабършете с кърпа, че им е студено :) после са айляк :)

Re: С Кокер на море!?!?

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 12:50 am
от krassy
Имахте ли проблеми с хората на плажа? Такива, които протестират, че си с куче или, че кучето се къпе във водата, там където и всички хора и деца? Мисля, че това е най- големия проблем навсякъде....